Дейности

Начало / Дейности

ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ МЕМБРАНИ

„Хидроинженеринг“ ЕООД е с богат опит в полагането на хидроизолационни мембрани –PVC, TPO, FPO, ECB, БИТУМНИ МЕМБРАНИ – подходящи за всеки тип покрив и основи на жилищни и промишлени сгради.
Фирмата разполага с опитен персонал и необходимата механизация за правилното и успешно полагане на материалите.

ИНЖЕКЦИОННА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

 • ИНЖЕКТИРАНЕ НА ПОЛИУРЕТАНОВИ И СТРУКТУРНИ СМОЛИ
  Поправката на пукнатините с инжекционна хидроизолация има три основни цели при ремонт (инжектиране на пукнатини) – структурно ремонтиране, хидроизолации и възстановяване на естетиката.

   

  • Структурно ремонтиране – пукнатините, които заплашват стабилността на сградата често биват разположени в подпорните конструктивни елементи. Те трябва да се ремонтират, за да се възстанови трансмисията на якостта във вътрешността на конструктивния елемент.
  • Инжекционна хидроизолация – ако влагата прониква през пукнатините, например в сутерените, тези пукнатини могат да причинят проблеми във функционирането на сградата.
  • Възстановяване на естетиката – ако пукнатините представляват само миниатюрни дефекти, те се поправят единствено с цел възстановяване естетиката на конструкцията.
 • ИНЖЕКТИРАНЕ НА ЦИМЕНТО-ПЯСЪЧНИ РАЗТВОРИ
  Инжектирането на разтвори от цимент и пясък се използва за запълване на кухини и каверни под бетонни съоръжения. При него има и възможност за тунелно инжектиране.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ И РЕМОНТ НА ХИДРОТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ, САНИРАНЕ НА СТОМАНОБЕТОНОВИ КОНСТРУКЦИИ

Благодарение на съвременните материали, които са изработени по най-новите технологии и изисквания, ние можем да гарантираме качество на изпълнение и прецизност при извършваните от нас ремонтни дейности по хидротехнически съоръжения

 • Ремонтни и рехабилитационни работи на хидротехнически съоръжения по АЕЦ, ВЕЦ и пречиствателни станции;
 • Промазни хидроизолационни системи за изолация с вода без налягане и с налягане.
 • Ремонт на фуги и пукнатини по бетонови и стоманобетонови повърхности.
 • Саниране на конструкции и ремонт на обрушени бетонови конструкции

ЗА НАС

Хидроинженеринг” ЕООД – гр. Варна е специализирана в областта на хидроизолациите – основи на сгради, покриви, тераси, бетонни повърхности и др.

Контакти

+ 359 887 007 900
+ 359 882 272 004
office@hydroengineering.bg
гр. Варна, “бул. Ян Хунияди” 31 ет. 2, офис 202